ZMA+

ZMA

ZMA Mineral Support System innehåller en blandning av de naturligt förekommande vitaminerna och mineralerna zink, magnesium och vitamin B6.

  • Främjar en normal testosteronproduktion
  • Motverkar muskeltrötthet
  • Hjälper till att motverka oxidativ stress
  • Stödjer ett hälsosamt immunförsvar
  • Sägs kunna förbättra sömnkvalitet

 

 

Vitaminer o mineraler för återhämtning !

Kosttillskott innehållande Zink Magnesium samt vit B6. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion, normala proteinsyntes samt till att motverka trötthet. Zink bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet och till normal funktion av immunsystemet. Zink bidrar även till att skydda celler från oxidativ stress. Tack vare dessa egenskaper är ZMA perfekt för idrottsmän och aktiva personer. ZMA har i kliniska studier  visat sig kunna höja testosteronnivåerna samt bidra till bättre sömn.

ZMA från Swedish Supplements hjälper dig att förbättra din prestation och gynnar även din hormonbalans i kroppen.

 

 

Rekommenderad användning

Tag 2 kapslar dagligen 30-60 minuter före sänggående. Undvik att ta produkten tillsammans med produkter som har högt kalciuminnehåll tex mjölkprodukter då detta hämmar upptaget

Viktigt

Tillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämplig för gravida och ammande.

Förvaring

Förvara produkten torrt och svalt utom räckhåll för barn.