Slow Casein 900g.

Premium sustained release protein.  Casein är en långsam proteinkälla utvunnen från mjölk som absorberas långsamt i kroppen under flera timmar.

  • Långsamt kaseinprotein med fyra goda smaker.
  • Varje portion ger 26 gram högvärdigt protein!
  • Kolhydrat- och fettsnålt.
  • Passar bland annat som mättande kvälls- eller mellanmål.

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig.
,

Premium sustained release protein !

Casein är en långsam proteinkälla utvunnen från mjölk som absorberas I kroppen under flera timmar. Eftersom Casein är ph känsligt bildas en gelelikande konsistens i magsäcken vilket är orsaken till att det tar tid att bryta ner proteinet till aminosyror – man får en långsam utsöndring. Det viktiga för tränande som är måna om att bibehålla eller öka sin muskelmassa är att inte hamna i ett katabolt tillstånd. Detta är lätt hänt på natten och då passar ett protein med långsam utsöndring perfekt att ta som en god shake eller pudding på kvällen eller när du vet att det dröjer till nästa måltid.  Protein bidrar till en normal muskelmassa.

 

 

 

Smaker

Cinnamon Bun, Cookie & Cream, Heavenly Rich Chocolate, Salty Caramel, Semla, Vanilla Gelato Cream, Vanilla Pear Cream, Wild Strawberry Cream

Rekommenderad användning

Blanda en rågad skopa med 2-3 dl vatten eller mjölk i en shaker. TIPS: för en krämig god proteinpudding blanda 2 rågade skopor med 2dl vatten och ställ i kylen 20 min.

Viktigt

Tillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring

Förvaras svalt och torrt utom räckhåll för barn.

Allergi information

Innehåller mjölkprotein och laktos.