Nail Beauty

  • Innehåller äggskalsmembran källa till keratin och kollagen
  • Innehåller MSM
  • Innehåller antioxidanter

Nail beauty!
Beauty comes from within. Nail beauty från Swedish supplements är framtagen för att understödja utvecklingen av starka friska naglar. Kvinnor som utsätts för stress, miljögifter dålig kosthållning och eller sjukdom kan ibland få problem med att naglarna blir spröda och inte växer som de skall, samtidigt är vackra naglar något många eftersträvar. Nu finns produkten som är hjälp på vägen. Nail Beauty.
Swedish Supplements har tagit fram en produkt som innehåller MSM, en svavelhaltig förening finns naturligt i små mängder i kroppen. Svavel förekommer framförallt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, ligamnet, senor, muskler, skelett, hud, hår och naglar. Svavel påverkar kollagen uppbyggnaden i dessa vävnader och spelar därmed en aktiv roll i bildandet av nybildandet av naglar men även hår och hud
Produkten har också äggskalsmembran vilket bland annat innehåller flera typer av kollagen och keratin. Keratin är ett protein som ger naglar och hår styrka, glans och lyster. Proteinet innehåller bland annat den svavelhaltiga aminosyran cystein – vilken många som drabbas av håravfall har brist på. Studier gjorda med MSM har bland annat visat på förbättrad hårtillväxt, hårkvalitet, nageltillväxt, tjocklek och styrka på naglarna. I Nail beauty återfinns även C vitamin som är en kraftfull antioxidant som skyddar emot fria radikaler. C-vitamin är ett ämne som både påverkar bildandet av kollagen positivt och även kroppens förmåga att ta upp MSM.
Tillsammans bildar dessa tre komponenter ett hjälpmedel till att via näringen få starkare friskare naglar.