Hair Beauty

Produkten består av ämnen som traditionellt används för att ge håret näring inifrån, stärka håret från roten och bevara lyster och färg. Innehåller bland annat äggskalsmembran Ovoderm® som bland annat är en källa till kollagen och hyaluronsyra .

  • Innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran)
  • Åkerfräken en källa till kisel
  • Koppar ger färg och lyster

,

Hair Beauty är framtaget för att hjälpa till att underhålla ett vackert starkt hår med naturlig färg och lyster Produkten hjälper till att ge förutsättningar för ett tjockare mer livfullt hår, det ger en varsam föryngring som kommer inifrån. Vår produkt består av helt naturliga ingredienser som äggskalsmembran, vitaminer, mineraler antioxidanter samt växtextrakt alla med en specifik funktion för hårets bästa.

Hair Beauty innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran) som tillför kroppen näringsämnen vilka är essentiella för hårets uppbyggnad som olika typer av kollagen, elastin och bioaktiva proteiner.
Silica från Åkerfräken innehåller kisel (silicia) som behövs för att kunna bygga och stärka upp proteiner som kreatin, kollagen och elastin, som våra naglar och hår till stor del består av. Vidare finner vi Hirsextrakt rikt på Miliacin som kemiskt sett tillhör gruppen växtsteroler och kan sägas vara ett hormonstärkande, naturligt förekommande växtämne. Studier på ämnet har visat positiv effekt på hår och bindvävstillväxt.

Hair Beauty innehåller mineralet Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, medverkar i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal hud och naglar. Selen fungerar som en antioxidant som skyddar celler från nedbrytning. Låga selennivåer kan orsaka försämrad kvalitet på hår hud och naglar.

Hair Beauty har en rejäl dos Koppar för dess skyddande effekt och ökad pigmentering av håret samt biotin (Vit B-7) vilket bidrar till en normal hårväxt

”Ovoderm® is a registered trademark of Eggnovo S.L. Ovoderm® is obtained through an industrial patented process.”