Fucked Up Joker Edition

Fucked Up Joker edition

  • Högkoncenterad
  • Stickande känsla från betaalanin
  • Massiv energi
  • Rakbladsvass fokuskänsla
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig.
,

Nu kommer uppföljaren till den legendariska PWOn Fucked up. Fucked up har genom sin uppdatering återigen fått det lilla extra som särskiljer den från mängden. I varje portion får du en väl avvägd dos av kreatin malat och beta alanin, adaptogener och uppiggande samt fokushöjande ämnen som hjälper dig att prestera mer.

Kreatinmalat har välkända egenskaper då den löser lättare i vatten än monohydrat och tas upp lätt av kroppen. Beta alanin ger en känsla av stickningar i huden och fungerar genom att den hjälper till att buffra karosin nivåerna i musklerna och därmed minska mjölksyran.

FUCKED UP JOKER - SourCola - 320x85

Smaker

Angry Pineapple, Cloudy Apple, Energy Drink, Forest Raspberry, Lollipop, Sour Cola, Supercar candy

Rekommenderad dagsdos

Rekommenderad maxdos 1 skopa ca (10g). Blanda 1 skopa av produkten med 3dl vatten och drick ca 20-30 min före träning. På grund av produktens extrema styrka bör tolerans avgöras genom att börja med 1/2 skopa ca 5 gram. För att undvika sömnlöshet använd ej produkten inom 6 timmar före sänggående. Använd inte produkten längre än 8 veckor i följd utan uppehåll.

Viktigt

Tillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring

Förvara produkten torrt och svalt utom räckhåll för barn.

Varning

Hög koffeinhalt (300mg). Rekommenderas ej för gravida eller ammande kvinnor eller personer med hjärtproblem och högt blodtryck.