DeepCutz

• Naturligt vätskedrivande kosttillskott
• Hjälper mot ett svullet & uppblåst utseende
• Stöttar den naturliga njurfunktionen
• Med bland annat tranbär, mjölon & maskros
• Inför fitness och bodybuildingstävlingar där du värdesätter muskeldefinition.

Deep Cutz är ett noga balanserat naturligt kosttillskott för dig som önskar bli av med överskotts vätska till exempel inför en fotografering, invägning till en tävling med viktklasser eller om du tävlar inom kroppsbyggning. Deep Cutz innehåller en avancerad formula med hela 11 ingredienser. Det är växtextrakt och örtextrakter av högsta kvalitet med traditionellt långvarig användning och dokumenterad funktion. Tag 1 dosering (4 kapslar) utspritt under dagen mellan måltiderna tillsammans med vatten. Användning av produkten parallellt med träning och en bra kosthållning ger optimala resultat. Tänk på att dricka extra mycket vatten under användandet av Diuretiska preparat då det stimulerar kroppen till att släppa överflödig vätska lättare.
Några av huvudkomponenterna i Deep Cutz är
Maskros extrakt maskrosextrakt som sägs ha utrensande egenskaper Maskrosen fungerar som ett effektivt diuretikum som hjälper njurarna rensa ut avfall, salt och överskott av vatten genom att öka urinproduktionen. Maskros kosttillskott kan hjälpa dig att tappa överflödig vätska genom att signalera njurarna att utvisa mer urin och ytterligare salt eller natrium. Detta stöds av studier som visar att ta mask ros kosttillskott ökar frekvensen av urinering under en 5-timmarsperiod
Mjölon används för sin bidragande effekt till urinblåsans normala funktion och används traditionellt mot blåskatarr. Mjölonblad innehåller ämnen som i urinen omvandlas till ett milt bakteriedödande ämne, hydrokinon, som kan motverka tillväxten av bakterier i urinvägarna. Växten tycks också ha vätskedrivande och antiinflammatoriska egenskaper.
Brännässla har många positiva hälsofördelar. Den mest lovande och utforskade nyttan av nässelextrakt har att göra med dess effekt på njurarna. Som ett verksamt diuretika (vätskedrivande) stimuleras urinering varvid uppkomst av njursten motverkas (även i gallblåsan). Man bör då tillgodose att dricka extra vatten.
Enbär anses vara antiseptisk vid urinvägsinfektion och blåskatarr och fungerar starkt urindrivande
Tranbär har i traditionell folkmedicin använts för att motverka urinvägsinfektioner. Moderna studier tyder på att tranbär också har denna verkan. Juicen innehåller ett ämne som gör det svårare för bakterierna att fästa sig vilket gör att fler av bakterierna sköljs ut med urinen. Tranbär upplevs av många också vara urindrivande
Vitamin B6 bidrar till att reglera kroppens hormonaktivitet – som i sin tur är avgörande för salt- och vattenbalansen i kroppen.